HKD “Manuel” poziva na upis u Malu školu folkora

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

HKD “Manuel” Feričanci poziva svu djecu koja imaju minimalno četiri godine, kao i školarce, da im se pridruže u radu i pomognu da se običaji sačuvaju od zaborava.

-Budući da nas je pandemija korona virusa spriječila u daljnjem napretku, nadam se da će nam se pridružiti u što većem broju kako bismo nastavili gdje smo stali te ostvarili još mnogo nastupa, putovanja i druženja. Molimo sve roditelje i djecu da se pridržavaju predloženih epidemioloških mjera. Prvo okupljanje održat će se u srijedu ( 22. rujna ), od 19 sati, u prostorijama društva. Za sve daljnje informacije, molimo vas da pratite Facebook stranicu HKD-a ili nas kontaktirate: Denis Jurišić: 091/185-77884 i David Štefančić: 097/715-2311 – rekao je predsjednik HKD-a “Manuel” Feričanci Denis Jurišić, pozivajući zainteresirane da se uključe u Malu školu folklora.

 

izvor: HKD “Manuel” Feričanci, arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit