HEP kupio plinsku mrežu u Općini Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

HEP Plin d.o.o. i Općina Feričanci potpisali su ugovor o kupoprodaji 15 kilometara plinske distribucijske mreže u vlasništvu Općine. HEP Plin je na taj način objedinio vlasništvo nad cjelokupnom plinskom distribucijskom mrežom na područje Općine Feričanci, ukupne duljine 26 kilometara, i tako dugoročno osigurao cjelovitost i funkcionalnost mreže.

Ugovor o kupoprodaji potpisali su Marko Knežević, načelnik Općine Feričanci, i Damir Pećušak, direktor HEP Plina, koji je istaknuo kako je dugoročni partnerski odnos HEP Plina i Općine Feričanci započeo još 1991. godine, kada je HEP Plin dobio pravo izgradnje plinske mreže i obavljanje djelatnosti distribucije plina i opskrbe kupaca plinom na području Općine.

 

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit