HDZ raspravljao o novom Proračunu

Facebook
Twitter
Pinterest
Na jučerašnjoj redovitoj sjednici proširenog Gradskog i Nadzornog odbora HDZ-a Našice predsjednik Gradskog odbora Stjepan Pintarić upoznao je članove s pripremnim radnjama u tijeku donošenja proračuna za sljedeću godinu. Gradonačelnik i dopredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Krešimir Žagar pojasnio je prijedlog proračuna za 2009. godinu. U raspravi su sudjelovali predstavnici temeljnih ogranaka HDZ-a koji djeluju na području grada. Raspravljano je o planiranim investicijama po mjestima i u gradu Našicama.

Prijedlog proračuna donesen je jednoglasno. Riječi je bilo i o aktivnostima tijekom ovog mjeseca u sklopu kojih će se sutra prigodno obilježiti obljetnica smrti prvog predsjednika RH i Hrvatske demokratske zajednice – dr. Franje Tuđmana, a do kraja mjeseca će svim članovima stranke na području grada biti podijeljeni skromni prigodni darovi. Članovi Gradskog odbora – navodi se u priopćenju – osvrnuli su se i na vikend okupljanje regionalne udruge koja vodi Osječko-baranjsku županiju. Zaključili su da je na okupljanju izneseno puno neistina te da su građani dobro upućeni tko i kako radi na našem području, a ističe se, slušati jednu te istu priču godinama, dosadilo je svima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit