HDZ predstavio program u Jelisavcu

Facebook
Twitter
Pinterest

Image28.10.2007. U Jelisavcu u Kulturnom centru Slovaka jučer je održan predizborni skup za Temeljni ogranak HDZ-a Jelisavac. U ime domaćina sve nazočne pozdravio je predsjednik ogranka Franjo Kanđera, a skup je započeo minutom šutnje za sve preminule članove HDZ-a i sve poginule sudionike domovinskog rata. O predstojećim parlamentarnim izborima, aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj, Našicama i Jelisavcu, te o realiziranim, sadašnjim i budućim projektima, koje je pokrenuo HDZ, govorili su ministar obrane i član glavnog odbora HDZ-a Berislav Rončević, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Stjepan Pintarić i dogradonačelnik i dopredsjednik HDZ-a Zdravko Rončević.

Svi su oni uvjereni u pobjedu na predstojećim izborima, te pozvali sve mještane i simpatizere stranke da glasuju za HDZ i podrže provjerenu pobjedničku ideju. Ministar Rončević se osvrnuo na ankete o mogućim rezultatima izbora i smatra da im ne treba davati veći značaj. Skupu su bili nazočni mnogi ugledni gosti i predsjednici udruga, drugih stranaka, predstavnici Slovaka, predstavnici somborske grupe i vukovaraca, te članovi ogranaka HDZ-a iz drugih općina i mjesta, a prigodan program održali su članovi SKUD-a Ivan Brnjik Slovak.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit