HDZ predao liste za Mjesne odbore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Našice Krešimir Kašuba, dopredsjednik Hrvoje Šimić, nositelj liste za Vijeće Mjesnog odbora Grada Našica Darko Cerovski i Marijan Tepeš te tajnik Vanja Prošić, danas su predali kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnih odbora.

-HDZ jedini predaje samostalnu listu za svih 15 odbora s ukupno 92 kandidata. Dokaz je to da smo spremni za izbore, a iza nas je dugogodišnji kontinuitet vođenja, zajedništva i očekujemo dobre rezultate. Cilj je nastaviti proporcionalno ulagati u Grad Našice, ali i sva prigradska naselja. Važno je istaknuti da imamo 15 lista za Grad Našice i sva okolna naselja. Mjesni odbori, odnosno predstavnici Mjesnih odbora, su jako važni za direktno sudjelovanje i u političkom, društvenom i gospodarskom životu Grada, odnosno svog mjesta, jer su oni direktna poveznica mjesta s Gradom Našicama, Gradonačelnikom i Gradskim vijećem – rekao je predsjednik GO HDZ-a Našice Krešimir Kašuba prilikom predaje lista.

izvor: Gradska organizacija HDZ-a Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit