HDZ Našice odao počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ispred spomen-obilježja “Uskrsla Hrvatska” izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice Našice danas je zapalilo svijeće i obilježilo godišnjicu smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Gradonačelnik Našica i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Krešimir Kašuba istaknuo je kako mu je velika čast što su se okupili i odali počast prvom hrvatskom predsjedniku i to na središnjem gradskom trgu koji nosi ime dr. Franje Tuđmana. Počast su odali u ime predsjedništva Gradske organizacije HDZ-a, predsjedništva Zajednice žena Katarina Zrinski i Mladeži HDZ-a.

Svijeće su u ime Zajednice žena Katarina Zrinski zapalile Kristina Knežević i Melita Šoštarec, u ime mladeži HDZ-a Našice Ivona Jović i dopredsjednica Ines Resler, u ime utemeljitelja HDZ-a Našice Miroslav Čiček i Ivica Čeme, u ime predsjedništva HDZ-a Našice Krešimir Žagar, Krešimir Kašuba i Marin Knežević te član Slavko Abičić i predsjednik TO Lađanska Mišo Svržnjak.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit