HDZ kandidira Marka Kneževića za načelnika Općine Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinski odbor HDZ-a Feričanci održao je sastanak uoči nadolazećih lokalnih izbora na kojem je aktualni načelnik Marko Knežević dobio jednoglasnu potporu za kandidaturu za još jedan mandat.

Nakon kratkog osvrta na protekli mandat i projekte koji su započeli, završeni su ili su još u tijeku, načelnik se osvrnuo na projekte koji su u planu, kao što su: uređenje groblja u Feričancima, obnova zgrade „Stare škole“, rekonstrukcija ceste NC br. 13, izgradnja tržnice, uređenje Trga Matije Gupca, izgradnja kružnog toka, postavljanje javne rasvjete u ulici Petrovac, nabavka vozila dobrovoljnim vatrogasnim društvima Valenovac i Feričanci, nastavak izgradnje nogostupa na području Općine i ostalo.

Marko Knežević je, zahvalivši Općinskom odboru na povjerenju, istaknuo kako se nada pobjedi na izborima te daljnjoj uspješnoj suradnji. U nadolazećem vremenu planira se intenziviranje aktivnosti te priprema liste za Općinsko vijeće.

 

izvor: OO HDZ-a Feričanci, foto: icv.hr

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit