Grahijada u Lili

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Udruge žena Lila a pod pokroviteljstvom Mjesnog odbora Lila i Grada Našica, jučer je na igralištu u Lili organizirana tradicionalna Grahijada – natjecanje u kuhanju graha u kotliću. Ove se godine okupilo 13 ekipa koje su se natjecale u pripremanju ovog popularnog jela. Prema ocjenama stručnog žirija, najukusnije jelo 0skuhala je ekipa „Mačak u čizmama, Udruge žena Našičko Novo Selo, drugo mjesto podijelile su Udruga starih sportova Slavonac Našice i DVD Lila a treća je bila ekipa „Snjeguljice“ iz Klokočevaca. Nagrade najuspješnijim ekipama uručila je predsjednica Udruge žena Lila Katarina Potolovec a ovu tradicionalnu manifestaciju uz brojne mještane i njihove goste posjetili su i gradonačelnik Našica Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić, predsjednik i dopredsjednik Gradskog vijeće Krešimir Kašuba i Stjepan Pintarić, dopredsjednik županijske Skupštine ivica Čeme te predsjednik Vijeća mjesnog odbora Našice Josip Matek.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit