Gradski proračun 39 i pol milijuna kuna

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageGradsko je poglavarstvo na današnjoj sjednici jednoglasno usvojilo prijedlog proračuna i prijedlog izvršenja proračuna za 2008. godinu. Prema ovom prijedlogu, izvijestio je pročelnik za financije Ivan Tržić, Gradski proračun iznosi 39 i pol milijuna kuna, a čak 38% predviđeno je za investicije. Jednoglasno je usvojeno i izvješće načelnika Policijske postaje Našice Ivice Bukvića, u kojem je stanje sigurnosti na području Grada Našica tijekom rujna i listopada ocijenjeno dobrim. Član Poglavarstva Ivan Tonković pohvalio je rad našičke policije.

U nastavku sjednice udovoljeno je zahtjevu osnovnih škola Dore Pejačević, Kralja Tomislava i Ivana Brnjika Slovaka za sufinanciranje školske kuhinje za razdoblje rujan – prosinac 2007. te je riješeno nekoliko zamolbi građana za dodjelu jednokratne financijske pomoći.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit