Gradska knjižnica Našice obilježava 11. “Noć knjige”

Facebook
Twitter
Pinterest

Gradska knjižnica Našice jedna je od knjižnica koja i ove godine obilježava jedanaestu “Noć knjige”. Tema ovogodišnje “Noći knjige” je sloboda i knjiga kao prostor slobode. Kako se Gradska knjižnica Našice nalazi u privremenom prostoru, “Noć knjige” i ove godine obilježava svojim dugogodišnjim akcijama i aktivnostima. Tako vam “Spoj naslijepo s knjigom” donosi  dvadeset zanimljivih naslova. Ovo je aktivnost u kojoj posuđujte knjige bez da vidite naslovnicu, autora ili naslov. Nadalje, potiče se sugrađane da u akciji besplatnog učlanjenja pod nazivom “Knjiga dostupna svima”, postanu članovi svoje knjižnice i koriste usluge knjižnice.

Od ponedjeljka, 25. travnja, u prostoru Gradske knjižnice Našice možete ispuniti anketu Moja nova knjižnica te na taj način predložiti što bi knjižnica trebala uvrstiti u svoje poslovanje. Naime, Gradska knjižnica se nalazi pred važnim razdobljem jer se krajem godine seli u svoj stalni novi prostor Gregerove vile, koji osim prostora donosi i nov način poslovanja.

-Željno iščekujemo novi prostor i iduću “Noć knjige” koju nakon nekoliko godina simboličnog obilježavanja, planiramo obilježiti u pravom smislu tih riječi “NOĆ KNJIGE” – istaknula je ravnateljica Silvija Šokić.

 

izvor: Gradska knjižnica Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit