Gradonačelnik upriličio prijem za djecu povodom Dječjeg tjedna

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas počinje Dječji tjedan. Obilježava se od 4. do 10. listopada pod mottom “Ljubav djeci prije svega”. Tim povodom, gradonačelnik Krešimir Kašuba primio je članove DND-a Našice, Dječjeg foruma i vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica predvođene voditeljicama Darijom Vlajnić, Ružicom Belunjak i Tanjom Kozina te malim gradonačelnikom Mislavom Hvizdakom. Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je djeci njihov tjedan i predstavio im rad gradske uprave. Odgovarao je na njihova pitanja i čitao njihove želje i prijedloge. Gradonačelnik je pohvalio inicijative učenika, osobito one vezane uz zaštitu okoliša i životinja, uz komunalnu infrastrukturu i njezino uređenje te miran život bez koronavirusa. Poručio im je kako sve mogu ostvariti ako budu marljivo učili i svojim radom pridonosili boljitku svih. Gradonačelink je na tradicionalnom prijemu počastio mališane i istaknuo kako su kod njega uvijek dobrodošli.
Predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić je, zahvalivši na tradicionalnom prijemu, rekla kako se Dječji tjedan nastavlja sutrašnjom posjetom OŽB Našice u 13 sati. Zbog trenutne situacije neće biti u mogućnosti posjetiti bolesnu djecu na odjelu, ali će im odnijeti svježe voće i predati ga ravnatelju bolnice dr. Hrvoju Šimiću. Savez društava “Naša djeca” Hrvatske u suradnji s “Maminom škrinjicom” i JGL-om donose i edukativnu i zabavnu radionicu zdravog kuhanja sa 6 malih kuhara i vrsnom ekipom stručnjaka kojoj je profesionalna i osobna strast pripremanje finih jela koja mogu svojim sastojcima zadovoljiti sve nutritivne potrebe mališana. Radionica će se prenositi uživo 5. listopada 2021. godine u 18 sati, na Međunarodni dan djeteta, putem: YouTubea. Manifestacija u organizaciji DND-a Našice, DGV Grada Našica i Grada Našica pod nazivom “Povrće i voće za svakoga tko hoće”, održat će se, ako to vrijeme dozvoli, na Trgu dr. Franje Tuđmana (kod sjenice) od 10 sati. U slučaju lošeg vremena manifestacija će biti odgođena – zaključila je Darija Vlajnić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit