Gradonačelnik potpisao ugovor za obnovu kulturne baštine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić jučer je na Savjetu za Slavoniju, Baranju i Srijem potpisao ugovor za obnovu dijela kulturne baštine Grada Našica u ukupnom iznosu 99 milijuna 857 tisuća 61 kunu, od čega su bespovratna sredstva gotovo 75 milijuna kuna. Zahvalio je svima koji su radili na pripremi ovog projekta te ministru regionalnog razvoja Marku Paviću i ravnatelju Središnje agencije Tomislavu Petricu s kojima je potpisao ugovor. Rok za provođenje projekta je ukupno 3 godine. Istaknuo je kako je uvjeren da će se s ovim projektom uspješno realizirati sve što je planirano u obnovi kulturne baštine Grada. Projekt obuhvaća obnovu velikog i malog dvorca, središnjeg gradskog Trga dr. Franje Tuđmana, Trga Isidora Kršnjavoga, Gregerove vile i parka pokraj našičkoga groblja.

tekst: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit