Gradonačelnik pohvalio rad makedonske nacionalne manjine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Našica Josip Miletić danas je primio predsjednika Vijeća makedonske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije Dragoljuba Siljanoskog te mu zahvalio na svemu što čini za naš grad, ali i za makedonsku nacionalnu manjinu na području Našica i području cijele Osječko-baranjske županije. Zahvalio je na darovanoj knjizi “Makedonija tako daleka, a tako bliska” te istaknuo kako će se dobra suradnja s nacionalnim manjinama nastaviti i ubuduće. O knjizi je autor Dragoljub Siljanoski rekao da je nastala kao rezultat njegovog dugogodišnjeg istraživačkog rada i izložbi. Zahvalio je gradonačelniku Josipu Miletiću na prijemu, ali i pruženoj potpori svim aktivnostima makedonske zajednice. U Našicama je ova zajednica prepoznata i godinama ima izvrsnu podršku kojoj se nada i u budućem razdoblju.

 

tekst i foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit