Gradonačelnik Krešimir Kašuba uputio čestitku školarcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom početka nove školske godine gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba svim školarcima i prosvjetnim radnicima uputio je čestitku koju prenosimo u cjelosti:

“Dragi školarci,

danas počinje nova školska godina u kojoj vas očekuju novi izazovi, znanja, iskustva i novi prijatelji.
Vaša budućnost i znanja koja ćete steći neprocjenjiva su nam vrijednost. Zato smo i ove godine svim osnovnoškolcima osigurali besplatne radne bilježnice koje spremno čekaju povratak učenika u školske klupe.
Posebnu čestitku upućujem ovogodišnjim prvašićima za koje počinje novo razdoblje života. Podsjećamo da šestu godinu zaredom, Gradska knjižnica i Grad Našice upravo učenicima prvih razreda osnovne i srednje škole daruju besplatan upis u Gradsku knjižnicu. Učenici prvih razreda osnovne škole svoje prigodne paketiće i pristupnice dobit će u školi u prvom tjednu nastave, dok se srednjoškolci mole da svoj besplatan upis osiguraju svakog dana u radno vrijeme Gradske knjižnice!
Ovim putem pozivam sve sugrađane, a posebno naše najmlađe, na pojačan oprez u prometu za što bezbrižniji početak školske godine.
Zadaća svih nas je stvaranje preduvjeta za bolju budućnost i tome ćemo težiti, stoga svim prosvjetnim radnicima želim sreću, zadovoljstvo i ustrajnost u odabranom životnom pozivu.
Sretno!”

GRADONAČELNIK
Krešimir Kašuba, dr.med.vet.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit