Gradonačelnik Krešimir Kašuba posjetio Granice

Facebook
Twitter
Pinterest

U sklopu redovitog obilaska investicija, gradonačelnik Krešimir Kašuba sa suradnicima je posjetio Granice.  Dočekali su ih predsjednica i dopredsjednik Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević i Ivica Bosak. Kako je napomenuo gradonačelnik, najznačajnije ulaganje na ovom području je osiguravanje pitke vode u sklopu projekta Aglomeracija Našice.

-Priključenjem na vodovodnu mrežu, koje bi trebalo biti realizirano u sljedećih nekoliko mjeseci, riješit će se veliki problem i osigurati daleko bolji uvjeti za život. Na području Granica nedavno je uređen i dio kolnika koji se spaja na županijsku cestu koja prolazi od Branjevine preko Polubaša do starih Granica, za što je u ovoj godini utrošeno 35 tisuća eura – istaknuo je gradonačelnik i dodao kako će ulaganja biti nastavljena i ubuduće.

S nekadašnjim Gljivarskim domom u Granicama od nedavno upravlja Mjesni odbor, no ovaj vrlo zanimljiv i koristan prostor koji ima veliki potencijal zahtjeva određene zahvate i ulaganja, o čemu su gradonačelnika izvijestili domaćini. Kako su napomenuli, u ovom prekrasnom području Našica koje je okruženo netaknutom prirodom živi dosta mladih ljudi, a uz realizaciju navedenih planiranih investicija zasigurno bi ih bilo i još više.

-Ulaganja su vidljiva, idemo malim koracima ali važno je da idemo naprijed i ovim putem želim zahvaliti gradonačelniku i Gradu Našicama na nesebičnoj potpori- rekla je predsjednica Mjesnog odbora Granice  Sandra Đurđević.

Tekst i foto:D.Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit