Gradonačelnik i predstavnici sportskih klubova obišli novoizgrađene sportske terene

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Velikom našičkom parku dovršeni su vanjski sportski tereni i spremni su za upotrebu. Građanima će tako za slobodno korištenje biti na raspolaganju dva teniska terena s plastificiranim podlogama, igralište za odbojku na pijesku te tereni za košarku i rukomet, odnosno mali nogomet. Sportske terene jučer je obišao našički gradonačelnik Josip Miletić u nazočnosti predsjednika Športske zajednice Grada Našica Nikole Antolović, direktora i tajnika RK NEXE Marka Sertića i Franje Lelića, predsjednika MNK Našice Danijela Šundalića, predsjednika ŽOK-a Našice Danka Justića, predsjednika Tenis kluba Našice Matije Brkića i predsjednika Košarkaškog kluba Našice Siniše Solara. Gradonačelnik je predstavnike sportskih klubova ukratko upoznao s mogućnostima koje će pružati novoizgrađeni tereni, posebice mladima koji će svoje slobodno vrijeme moći koristiti baveći se sportom. Svi tereni su pod video nadzorom i svi su  osvijetljeni pa će se moći koristiti i u večernjim satima, a uz ranije postavljene sprave za vježbanje, sportski tereni će biti idealni i za odrađivanje treninga sportskim klubovima.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit