Gradonačelnik i Gradski savjet mladih darivali vrtićance “Zvončića”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić, zajedno s predsjednikom Gradskog savjeta mladih Goranom Konjetićem, posjetio je danas Dječji vrtić “Zvončić” Našice. Povod su darovi za vrtićance – zaštitne maske i slatkiši. Tom prigodom zahvalio je Gradskom savjetu mladih i Dječjem vrtiću na zajedničkoj inicijativi da se djeci podijele maske kako bi ona svojim odgovornim ponašanjem utjecala na starije u ovim okolnostima zaštite od koronavirusa. Uz maskice, stigli su i slatkiši kako bi im ovaj posjet ostao u trajnom sjećanju – rekao je gradonačelnik. Na darovima je zahvalila ravnateljica “Zvončića” Snježana Kanđera. Kako je istaknula, ovaj znak pažnje je ujedno i mjera prevencije kojom se promiče briga za druge. Podsjetila je da se ove mjere u vrtiću provode godinama jer djeca već od polaska u vrtić uče o higijeni uz edukativne materijale.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit