Građani uživali u trosatnom koncertu Marka Perkovića Thompsona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama je sinoć spektakularana koncert održao Marko Perković Thompson. Nekiliko tisuća građana i gostiju uživalo je u trosatnom koncertu na našičkom trgu dr.Franje Tuđmana. Koncert je održan pod epidemiološkim mjerama i u kontroliranu zonu ispred pozornice mogli su ući samo oni koji su imali COVID potvrde.

Marko Perković Thompson tijekom poslijepodneva u zgradi Gradske uprave susreo se s gradonačelnikom Krešimirom Kašubom, a posjetio je i Župnu crkvu sv. Antuna Padovanskog i Franjevački samostan u kojemu ga je dočekao fra Petar Cvekan.
Tijekom sinoćnjeg koncerta održana je i humanitarna akcija u kojoj su prikupljana novčana sredstva za sve stradale u prošlotjednoj poplavi, a u nju su se uključile Udruga starih sportova Slavonac Našice, Udruga žena Lila i Moto klub Racing koji su prodavali piće i lepinje.

Koncert je organiziran povodom proslave 30. obljetnice oslobođenja Našica i ustroja 132. brigade HV-a, a organizatori su bili Grad Našice, TZ Grada Našica i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Našica.

Tomislava Justić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit