Grad Našice raspisao natječaj za II.fazu projekta “Zaželi, uključi se, ostvari se – važna si!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Grad Našice raspisao je Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta “Zaželi, uključi se, ostvari se – važna si!” – faza II Grad Našice – radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom. Rok za prijavu je do 17. kolovoza 2020. godine. U projektu će biti uposleno ukupno 60 osoba: voditelj, 3 administrativna djelatnika i 56 žena koje će brinuti o ukupno 336 korisnika. Ukupna vrijednost projekta je oko 5 milijuna kuna – izvijestio je gradonačelnik Josip Miletić i iskazao nadu da će i u drugoj fazi biti ostvaren kao i u prvoj, na zadovoljstvo i korisnika i zaposlenika.  Provedba s korisnicima će početi u rujnu.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit