Grad Našice osigurao poklon pakete za socijalno ugrožene i uskrsnice za umirovljenike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povjerenstvo za starije osobe i osobe s posebnim potrebama na području Grada Našica i ove će godine povodom uskrsnih blagdana, za korisnike pomoći zajamčene minimalne naknade, za osobe starije životne dobi i korisnike pomoći zajamčene minimalne naknade s većim brojem djece osigurati prigodne poklon pakete. Bit će podijeljeno 108 obiteljskih poklon paketa i 46 paketa za djecu. Podjela poklon paketa bit će od petka 12. travnja, do utorka 16. travnja.

Povodom uskrsnih blagdana, Grad Našice isplatit će uskrsnice u iznosu od 250 kuna umirovljenicima s područja Grada Našica čija mirovina (domaća i inozemna) ne prelazi iznos od 1.500 kuna.Isplata će biti u sobi broj 20., na I. katu Gradske uprave Grada Našica u vremenu od 9 do 13 sati, a korisnici mirovine sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu, OIB i posljednji odrezak od mirovine.Isplata uskrsnica počinje u ponedjeljak, 15. travnja za osobe čija prezimena počinju sa slovima od A do K. U utorak, 16. travnja 2019. godine novac će se isplatiti osobama s početnim slovom prezimena od L do P, a u srijedu 17. travnja, osobama s početnim slovom prezimena od R do Ž.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit