Grad Našice nastavlja s ulaganjem u prigradska naselja

Facebook
Twitter
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba danas je, u pratnji pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalene Vidaković-Gelenčir obišao radove na izgradnji dijela ceste u Granicama.

Nastavak je to investicije koju je Grad, nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa, započeo prije dvije godine kada je dogovorena etapna izgradnja. Ove godine u izgradnju dijela od Granica prema Polubašama bit će uloženo 35.475,00 eura. Kako je rekao gradonačelnik Kašuba ovo je nastavak investicija u prigradska naselja:

Radi se o isključivo gradskom novcu pa se, ovisno o mogućnostima, ide etapno svake godine. U Granice su uložena znatna sredstva, počevši od Aglomeracije koja je pri kraju, voda je dovedeno no preostaje još posljednja faza – spajanje priključaka na obiteljske kuće koja će biti odrađena u sljedećih nekoliko mjeseci. Osim toga ulaže se i u Rozmajerovac, naselje uz Granice u kojemu Županijska uprava za ceste ulaže znatna sredstva u izgradnju županijske ceste – kazao je gradonačelnik Kašuba i dodao kako je ovo temeljna infrastruktura bitna za podizanje kvalitete života.

Predsjednica Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević zahvalila je Gradu Našicama i gradonačelniku na trudu i ulaganju u prigradska naselja kako bi mlade obitelji koje su ostale živjeti na tom području, imale osnovne uvjete za život.

Kako je rekao predstavnik izvođača radova Zvonko Matijašević, trenutno se nasipava kamen, a sljedeći tjedan kreće priprema za asfaltiranje. Svi poslovi trebali bi biti završeni u predviđenom roku.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit