Grad Našice donirao SŠIK sprave za vježbanje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić danas je sa suradnicima posjetio Srednju školu Isidora Kršnjavog. U pratnji ravnatelja škole Željka Filjka obišao je srednjoškolsko igralište na kojem je postavljeno 9 novih sprava za vježbanje. Donacija je to Grada Našica i Vijeća mjesnog odbora Grada Našica vrijedna oko 100.000 kuna. Kako je istaknuo gradonačelnik Miletić, sprave za vježbanje postavljene su na inicijativu predsjednika Vijeća mjesnog odbora Našice Josipa Mateka. Iskazao je zadovoljstvo jer mnogi učenici i sugrađani koriste novopostavljene sprave, kao i ostala sportska igrališta i atletsku stazu i nadu da će ova investicija potaknuti  sportsku aktivnost građana. Gradonačelnik Miletić izkazao je i namjeru dodatnog ulaganja u uređenje igrališta te objedinjavanja s igralištem Osnovne škole Dore Pejačević. Zahvalio je i Županiji i županu Anušiću na pomoći. Ravnatelj škole Željko Filjak zahvalio je gradonačelniku na donaciji i napomenuo kako mnogi učenici, sportaši i rekreativci; građani razne dobi koriste igralište, a osobito je pohvalio što se oprema čuva i koristi s pažnjom. Predsjednik Udruge rekreativnog trčanja Nexe Team Našice Tomislav Gall istaknuo je zadovoljstvo postavljanjem sprava i uređenjem atletske staze te prokomentirao kako je srednjoškolsko igralište postalo pravi centar našičkog sporta.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit