Grad Našice donirao sredstva OŽB Našice za tzv. robote za dezinfekciju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Grad Našice donirao je Općoj županijskoj bolnici Našice 84,281 kunu za nabavku dva uređaja za dezinfekciju prostora. Zahvalivši Gradu Našicama i svim donatorima, koji su prepoznali važnost našičke bolnice, ravnatelj Hrvoje Šimić pojasnio je da je riječ o takozvanim robotima za dezinfekciju. – Ovi uređaji za dezinfekciju, sterilizaciju i osvježenje prostora uporabom ozona uništavaju bakterije, plijesni, gljivice i druge štetne organizme, a posebno je važno u ovom trenutku da uništavaju i sve viruse pa tako i opasni Covid 19 – istaknuo je dr. Šimić.
Gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je svim medicinskim djelatnicima i ravnatelju bolnice na njihovom radu i inicijativi za nabavku opreme za dezinfekciju. Grad Našice želi pomagati i dalje našičkoj bolnici rekao je gradonačelnik i iskazao uvjerenje da će ovi uređaji dobro služiti i nakon zaraze koronavirusom. S obzirom na to da pristižu brojne donacije, gradonačelnik je zahvalio svima koji su prepoznali vrijednost rada našičke bolnice i rekao kako je to i pokazatelj velike solidarnosti i potpore koju naše institucije imaju i od privatnih firmi i svih onih vrijednih i dobrih ljudi koji pomažu Gradu i bolnici.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit