Grad Našice donirao opremu Općoj županijskoj bolnici Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Našica Josip Miletić danas je ravnatelju Opće županijske bolnice Našice dr Hrvoju Šimiću uručio donaciju vrijednu oko 70.200 kuna. Riječ je o instrumentariju za gastroenterologiju. Gradonačelnik Miletić pohvalio je rad bolnice, a svim djelatnicima zahvalio na predanom radu. Istaknuo je kako je donacija za gastroenterološki odjel simboličan znak potpore Grada bolnici koja ove godine obilježava 50. obljetnicu rada i postojanja. Ravnatelj Šimić zahvalio je gradonačelniku Miletiću i Gradskom vijeću na stalnoj skrbi i povećanim sredstvima osobito sada, tijekom drugog vala epidemije koronavirusa. Dodao je kako je ovo druga donacija Grada Našica ove godine, a omogućit će još kvalitetniji rad gastroenterologa na Odjelu za internu medicinu. I ove godine u Opću županijsku bolnicu Našice pristigle su mnoge vrijedne donacije, istaknuo je dr. Šimić i napomenuo da je Osječko-baranjska županija kao osnivač, ove godine za rad bolnice osigurala 7,8 milijuna kuna.

 

tekst i foto:Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit