Grad će i u novoj školskoj godini kupiti radne bilježnice za sve osnovnoškolce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić danas je održao sastanak s ravnateljicama osnovnih škola s područja Grada Našica (OŠ Dore Pejačević, OŠ kralja Tomislava i OŠ “Ivan Brnjik Slovak” Jelisavac )  – Jasminkom Falamić, Vlatkom Zahirović i Ljerkom Ćorković te pročelnicom za gospodarstvo Tomislavom Kuricek. Kako je rekao, s njegovim gradonačelničkim mandatom uvedena je potpora osnovnim školama i svim roditeljima pa će tako i ove godine Grad nabaviti radne bilježnice za sve osnovnoškolce s područja Grada Našica. Predviđeni iznos pomoći je oko pola milijuna kuna, a javna nabava će pokazati točan iznos. Početkom rujna, radne bilježnice dočekat će učenike zajedno s udžbenicima koje će nabaviti Ministarstvo obrazovanja. Gradonačelnik je čestitao svim učenicima na uspjesima u ovoj školskoj godini, poželio da im ljeto bude odmor i da s napunjenim baterijama krenu u novu školsku godinu. Uvjeren je da će situacija, s obzirom na koronavirus, u novoj školskoj godini biti dobra kako bi se djeca mogla obrazovati. Najavio je da će Grad i dalje, u skladu s mogućnostima, pomagati sve potrebe koje se pokažu važnima.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit