Gotovo milijun kuna Ministarstvo graditeljstva izdvaja za projekte na našem području

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja i ove je godine raspisalo javni poziv te objavilo rezultate za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini. Tako će s područja naše Osječko-baranjske županije mnogi projekti biti sufinancirani od strane Ministarstva graditeljstva. Pomoćnik ministra graditeljstva i prostornoga uređenja Zdravko Vukić istaknuo je kako mu je drago što je odobreno dosta projekata iz Slavonije, posebno iz Osječko-baranjske županije. Čak 20 projekata općina i gradova, koje će sufinancirati Ministarstvo graditeljstvo, namijenjeno je našoj županiji i to u iznosu od gotovo 3 milijuna kuna. Na našičkom području bit će uloženo gotovo milijun kuna i to u Grad Našice te općine Donja Motičina, Đurđenovac, Feričanci, Koška i Podgorač. Grad Našice dobiva 168.000 kuna za rekonstrukciju ulica Braće Radića i Školske, Donja Motičina dobiva 165.076 kuna, Općina Đurđenovac 113.293, Feričanci 156.240 te Koška i Podgorač po 168.000 kuna. Pomoćnik ministra Zdravko Vukić istaknuo je da je vrlo zadovoljan što ulaganja dolaze upravo u naš kraj i pred sam kraj mandata ove Vlade koja puno ulaže u Slavoniju. Dodao je i da su se za ove projekte izuzetno zauzimali župan Ivan Anušić i gradonačelnik Našica Josip Miletić.

foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit