Gosti SŠ I.Kršnjavog su profesori iz Španjolske, Turske i Grčke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od  danas do srijede ( 1. rujna ), u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama, održava se aktivnost u sklopu Erasmus+ KA229 projekta Sound (STEM) All Around. Naziv aktivnosti je Short-term joint staff training events in Našice (Croatia) – Building motivation for teachers.

U aktivnosti sudjeluju profesori članovi projektnog tima našičke srednje škole te gosti škola-partnera – profesori iz Španjolske, Turske i Grčke. Program događanja odvija se kroz tri dana koji će biti ispunjeni predavanjima, radionicama te razgledavanjem Našica i okolice čime se obogaćuje i kulturološka, socijalna i gospodarska dimenzija projekta.

Program je poečo danas u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga, a završno predavanje, tj. predstavljanje projekta široj javnosti, održat će se u srijedu ( 1. rujna ) u 17 sati u gradskoj vijećnici.

izvor: SŠ I.Kršnjavoga Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit