Godišnjica projekta “Djetelina s četiri lista” Udruge slijepih Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga slijepih Našice obilježava godišnjicu projekta „Djetelina s četiri lista“ koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 443.335 kuna. Zahvaljuju svim svojim korisnicima usluge videćeg pratitelja na ukazanom povjerenju. U proteklom razdoblju – ističu – održano je niz aktivnosti s korisnicima, ostvarena suradnja sa srodnim udrugama te se nadaju da će i dalje zajedničkim trudom i radom pridonijeti napretku i prepoznatljivosti svoje udruge. Ujedno pozivaju i sve druge ljude koji imaju problema s vidom pa bi im pomoć videćeg pratitelja dobrodošla, da im se jave na adresu Trg Isidora Kršnjavoga 5 ili na broj 614-397, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

izvor: Udruga slijepih Našice, foto. arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit