Godišnja skupština DVD-a Zoljan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

DVD Zoljan održao je godišnju izvještajnu skupštinu. Predsjednik Željko Ptiček istaknuo je da je društvo vrlo dobro radilo u pripremnom periodu pred sezonu te nije bilo niti jedne vatrogasne intervencije, a zabilježene su samo tri tehničke intervencije i jedno prepumpavanje vode iz kanala. Zahvaljujući financijskoj pomoći Županije u opremanju vatrogasnih domova i pomoći Grada Našica, obnovljena su vrata i prozori zgrade DVD-a. Vrijednost ulaganja je 13.108 kuna. Na natjecanjima u protekloj godini ekipe DVD-a Zoljan zauzele su vrlo dobra mjesta.

Uz svu redovnu aktivnost, predsjednik Ptiček je od planova izdvojio izradu dokumentacije za proširenje Doma DVD-a s izgradnjom sanitarnog čvora i uvođenje vode u prostorije.

Spomenicu za 30 godina rada u društvu dobio je Martin Jakobek, za 20 godina Matija Anđelić, Josip Katruša i Ivan Puhanić, a za 10 godina Krešimir Žagar. Dodijeljene su i diplome za vatrogasna zvanja.

Čestitke na uspješnom radu vatrogascima su uputili dopredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme, dogradonačelnici Hrvoje Šimić i Krešimir Žagar, dopredsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Zvonko Ljubljanović i predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić te ostali gosti i kolege vatrogasci.

 

Izvor: DVD Zoljan

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit