Godišnja skupština DVD-a Zoljan

 

DVD Zoljan održao je godišnju izvještajnu skupštinu. Predsjednik Željko Ptiček istaknuo je da je društvo vrlo dobro radilo u pripremnom periodu pred sezonu te nije bilo niti jedne vatrogasne intervencije, a zabilježene su samo tri tehničke intervencije i jedno prepumpavanje vode iz kanala. Zahvaljujući financijskoj pomoći Županije u opremanju vatrogasnih domova i pomoći Grada Našica, obnovljena su vrata i prozori zgrade DVD-a. Vrijednost ulaganja je 13.108 kuna. Na natjecanjima u protekloj godini ekipe DVD-a Zoljan zauzele su vrlo dobra mjesta.

Uz svu redovnu aktivnost, predsjednik Ptiček je od planova izdvojio izradu dokumentacije za proširenje Doma DVD-a s izgradnjom sanitarnog čvora i uvođenje vode u prostorije.

Spomenicu za 30 godina rada u društvu dobio je Martin Jakobek, za 20 godina Matija Anđelić, Josip Katruša i Ivan Puhanić, a za 10 godina Krešimir Žagar. Dodijeljene su i diplome za vatrogasna zvanja.

Čestitke na uspješnom radu vatrogascima su uputili dopredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme, dogradonačelnici Hrvoje Šimić i Krešimir Žagar, dopredsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Zvonko Ljubljanović i predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić te ostali gosti i kolege vatrogasci.

 

Izvor: DVD Zoljan

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest