GO HDZ-a zahvaljuje biračima na povjerenju Ivanu Anušiću i Hrvoju Šimiću!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom iznimnog rezultata ostvarenog  na izborima održanim u nedjelju, danas se priopćenjem  odlasio v.d. predsjednika Gradske organizacija HDZ-a, Krešimir Kašuba. Priopćenje prenosimo u cjelosti:

“Nakon izbora za zastupnike Hrvatskog sabora održanih 5. srpnja 2020 godine, HDZ Našice zahvaljuje građanima i članovima na iskazanom povjerenju. Posebna zahvala za iznimno povjerenje kojim ste nagradili rad Ivana Anušića predsjednika županijskog HDZ-a Osječko-baranjske županije i župana osječko-baranjskog, koji je s 23.679 glasova povjerenja ostvario najbolji rezultat u IV. Izbornoj jedinici.
Kandidat HDZ-a Hrvoje Šimić na području našičkog prstena ostvario je izniman rezultat,  te je dobio   3004 glasa,  što je treći preferencijalni rezultat u IV. Izbornoj jedinici i drugi izborni rezultat u osječko-baranjskoj županiji po broju preferencijalnih glasova.
Hrvoje Šimić tako je izabran u 10.  saziv hrvatskog sabora Republike Hrvatske izvornim mandatom i povjerenjem birača.
Rezultati za izbor zastupnika u  Hrvatski sabor 2020:
Donja Motičina –  HDZ 48,75%
Đurđenovac –  HDZ 46,78%
Feričanci  – HDZ 45,80%
Koška –  HDZ 51,10%
Podgorač – HDZ 34,34%
Našice –  HDZ 47,43%.
Ovaj izniman rezultat Hrvatske demokratske zajednice rezultat je povjerenja birača i pobjeda hrvatskog naroda, koji su u ovim iznimno izazovnim vremenima prepoznali sigurnost i snagu, ljude koji su spremni preuzeti odgovornost za dobrobit, zdravlje i sigurnost našeg kraja, Slavonije i Baranje, kao i svakog kutka naše domovine.
Pozivamo sve koji žele dijeliti vrijednosti i pomoći u viziji razvijene i jake Slavonije i Baranje da nam se pridruže kroz rad mladeži HDZ-a, Zajednice Katarine Zrinski  i temeljnih organizacija HDZ-a.
Hvala Vam!
V.d. Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Grada Našica
Krešimir Kašuba dr.med.vet.”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit