GO HDZ-a o sjednici Vijeća i rezultatima izbora za VMO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana redovita sjednica Gradskog odbora HDZ-a u proširenom sastavu. Na dnevnom redu bile su teme s predstojeće sjednice Gradskog vijeća. Osim toga, članovi su analizirali rezultate nedavnih izbora za vijeća mjesnih odbora. Predsjednik Gradskog odbora i gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je svima na vrlo dobrim rezultatima te pomaku u odnosu na izbore prije 4 godine. Istaknuto je da je HDZ i dalje vodeća stranka na području Grada, a u prilog tome ide i konstantno povećanje broja članova. Predsjednik Gradskog odbora izvijestio je i o aktualnim projektima na području Grada te planovima za sljedeće razdoblje. Pozvao je sve da se priključe proslavi Dana Grada.

 

izvor: GO HDZ-a

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit