Glazba nas spaja, odgaja i ispunjava radošću

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenice i članice Dječjeg zbora “Naši C” OŠ kralja Tomislava i dvije vjerne pridružene učiteljice-pjevačice, promovirale su svoju školu i svoj grad. Kao dio velikog slavonsko-baranjskog pjevačkog ansambla od 50 članova, bile su sudionici i počasni gosti na kulturno-turističkoj manifestaciji koju organiziraju Hrvati u mađarskom mjestu Olas u Županiji Baranja. Osim zbora “Naši C” hrvatsku su pjesmu pronosili i Muško pjevačko društvo “BelAmi” iz Belišća i Ansambl “CroArte” iz Darde. Ponosan na svoje sunarodnjake bio je generalni konzul Republike Hrvatske u Pečuhu i mnogi drugi utjecajni ljudi iz Mađarske, ali i iz domovine, stoga su Našičankama ponudili buduću suradnju i pozvali ih na niz kulturnih događanja – izvijestili su nas iz škole. Ono što će svakako prihvatiti – najavljuju – je božićni koncert u Hrvatskom kazalištu u Pečuhu, a u režiji i organizaciji naših učiteljica glazbene kulture i zborovođe koja je mentor i zborovođa svih ovih zborova, ali i hrvatskih zborova u Županiji Baranja u Mađarskoj.

izvor: OŠ kralja Tomislava 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit