GDCK Našice pomaže građanima s potresom pogođenih područja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice počelo je s pružanjem pomoći prilikom ispunjavanja zahtjeva isplate novčane pomoći za građane s potresom pogođenog područja, koji ispunjavaju navedene kriterije, a smješteni su na području koje pokriva Gradsko društvo Crvenog križa Našice.
Crveni križ Našice poziva sve građane koje su došli s potresom pogođenog područja na područje koje pokriva Gradsko društvo Crvenog križa Našice (Grad Našice, Općine Feričanci, Donja Motičina, Koška, Đurđenovac i Podgorač), a još se nisu još javili u Crveni križ, da se jave kako bi im pomogli i uputili ih u njihova prava. Zahtjevi se zaprimaju sljedeća tri tjedna, završno s 19. veljače 2021. godine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit