“EUROSONG NIJE EUROSINGER!” – kaže slavonska predstavnica na Dori 2019. Beta Sudar

Iz prve ruke smo provjerili kako teku pripreme za 16. veljače, odnosno natjecanje za izbor predstavnika na EUROSONGU 2019.

 

 

Među izabranim kandidatima/skladbama za natjecateljski dio glazbene “ceremonije” Dora 2019., koja se na male ekrane vratila nakon punih 8 godina, zasluženo se našla i Beta Sudar. 

Ona je i svojevrsna predstavnica Slavonije i Baranje, djevojka koja svakako zaslužuje kako našu tako i Vašu potporu!

 

Prije samog nastupa, koji Betu Sudar očekuje, u subotu 16. veljače popričali smo o detaljima i detaljima koje će Vam servirati zajedno sa svojim timom. 

Nastup uživo, možete pratiti ove subote na HRT-u, biti će u Opatiji u dvorani “Marino Cvetković” gdje će Beta nastupiti kao izvođač pod rednim brojem 5. 

Nakon što je nogometni teren, trenirajući za ŽNK “Slavonka” zamijenila mikrofonom, zeleni travnjak s velikim pozornicama, borbenost i razboritost nikako nije zamijenila. Dapače, ponijela ih je sa sobom i sve odlično upakirala s diskografskom kućom “BONTON” i Predragom Martinjakom Peggyem. Glasom, stasom i talentom dobila je priliku biti predstavnica Slavonije i Baranje na Dori 2019., a vrlo lako moguće i predstavnica države na Eurosongu.

Beta, šaljemo ti velike pozdrave ovdje iz studia Radia Našice!

Kako se osjećaš sada kada su iza tebe dva singla?

Beta: “Pozdrav svim slušateljima radija Našice” Pa nakon dva singla moram priznati da postoji želja da nekako bude i taj treći. S Peggyem sam započela suradnju prije dvije godine i moram priznati da sam kao pjevačica jako zadovoljna kako se sve to kreće. Nakon prvog festivala koji je bio u Požegi, u mojoj Slavoniji, pripremamo se za Doru. Kreće se sve po planu, očekuju nas nove pjesme! Tko zna, možda i EUROSONG 2019., niti to nije isključeno!” (smijeh)

Svoju slavonsku adresu zamijenila si onom u glavnom gradu Hrvatske. Godi li ti promjena?

Beta: “Preselila sam se prije otprilike dva mjeseca i moram priznati da mi je stvarno teško palo što odlazim od svoje obitelji, prijatelja i Slavonije. Ali, sve je to za dobrobit karijere tako da se taj korak trebao dogoditi kad-tad, no što prije to je bolje! Sada sam se već i privikla, svi tramvaji i autobusi sada su već u navici. Snalazim se, sve mi je bliže, blizu mi je i studio gdje mogu raditi. Sve u svemu, jako sam zadovoljna!”

S obzirom da je promijena okruženja učinila svoje, opiš nam koji su se osječaji probudili u tebi kada si svoje ime pročitala na popisu izvođača odnosno natjecatelja Dore 2019.?

Beta: “Iskreno, pjesma DON`T GIVE UP je jako energična, zarazna pjesma! Moram priznati da smo u jednu ruku to i očekivali (smijeh) i stvarno smo jako vjerovali u pjesmu zato što je baš pisana za Eurosong, ima odličan beat. No, kada vidiš taj pisani oblik, odnosno da si stvarno prošao dolaze pripreme. Pripremamo se, velike su pripreme u pitanju, tako da… ma sve ćete vidjeti 16. veljače u subotu.”

Natjecateljsku pjesmu još nemamo, javnosti će biti dostupna tek nakon javnog izvođenja u subotu. Reci nam o čemu je riječ, tko je sve bio u autorskom timu?

Beta: “Poruka pjesme se dotiče svih nas jer ponekad posumnjamo u sebe, a bit je u tome da nikada ne odustaneš. U mom timu su naravno Predrag Martinjak, menadžerica Lana Martinjak, Izoom produkcija koja se brinula za fotografije, tu su i plesačice, back vokali. To je jedan jaaako velik tim. Kao što možete očekivati to će onda biti zapravo jedan veliki spektakl na pozornici, ali sve cete vidjeti. Što manje otkrivam time bolje.”

Slažemo se s tobom! Jedna si od rijetkih natjecateljica koja ne iskače na naslovnicama, portalima, ne najavljuje pretjerano i ne govori previše o nastupu.

Hoćeš li nas ostaviti bez teksta?

Beta: “Iskreno, primijetila sam na raznim portalima da se puno najavljuje, puno velikih imena i da imaju velike najave za svoje nastupe, čak i najavljuju svoju pobjedu. Mislim da je to njihov način da si podignu samopouzdanje, da bi to sve nekako lakše odradili. No ja mislim da su zapravno najbitnije te tri minute u kojoj ćeš se pokazati na pozornici, ono što si pripremio. Eurosong se ne zove “Eurosinger” nego EUROSONG, pa neka najbolji pobijedi!

Beta, imaj na umu da je samo nebo granica i da smo svi uz tebe!

DON`T GIVE UP i ostvari svoje snove, našu podršku u potpunosti imaš!

Sretno na Dori 2019. i naravno, EUROSONGU 2019.!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest