Europski tjedan održivog razvoja u našičkoj srednjoj školi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od 2015. godine, diljem Europe obilježava se Europski tjedan održivog razvoja s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja. Koordinator je ured Europske mreže za održivi razvoj u Institutu za upravljanje održivosti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Beču. ODRAZ-Održivi razvoj zajednice koordinator je ove inicijative u Hrvatskoj. Europski tjedan održivog razvoja obilježen je i u Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice izložbom, predavanjem “Primjeri i usporedba održivog razvoja u Našicama i Slavonskom Brodu” i radionicom o reciklaži otpada u našem zavičaju. Učenici su informirani kako se odlaže otpad, a saznali su više i o kvaliteti vode i zraka, te otpadnim vodama u Našicama i Slavonskom Brodu. Izložbu su postavili učenici 3. a opće gimnazije, koji su sudjelovali na predavanju i radionici o održivom razvoju.
tekst: Robert Rigo
foto: SŠ Isidora Kršnjavog

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit