EU sredstvima sanira se odlagalište “Teodorovac”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Đurđenovcu održana tiskovna konferencija i predstavljanje započetih radova na sanaciji odlagališta otpada “Teodorovac”. Sve nazočne pozdravio je načelnik Općine Hrvoje Topalović zahvalivši svima koji su sudjelovali i pomogli realizaciju ove iznimno važne investicije, vrijedne oko 6 i pol milijuna kuna. Projekt je, naime, sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Važnost cijelog projekta i investicije istaknula je i pročelnica Upravnog odjela za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i prirode Osječko-baranjske županije Danijela Lovoković. Zamjenik ministra zaštite okoliša Mario Šiljeg pohvalio je ambicioznost Općine Đurđenovac kao – kako je rekao – jedne manje općine s velikim planovima i projektima.  Nataša Dankić-Slijepčević iz Fonda za zaštitu okoliša pohvalila je međusobnu suradnju Općine, Ministarstva i Fonda te najavila kako je cilj do 2018. godine sanirati sva odlagališta. Nakon prezentacije, domaćini su s gostima razgledali radove na odlagalištu otpada Teodorovac.
tekst i foto: Ninoslava Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit