E.N.I. najbolje u 2007. i imaju novi singl

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageNakon albuma ‘Oči Su Ti Ocean’ sve je krenulo uzlaznom putanjom za riječku vokalnu skupinu ENI. Visoko su kotirale na raznim top-ljestvicama diljem Hrvatske u 2007. godini, a na Topu 20 Media servisa izabrana je za grupu godine. Slušatelji HR Topa 20 Media servisa E.N.I. su, u kategoriji pop-izvođača, izabrali za grupu godine, a njihov singl 'Traži Se Dečko'  zauzeo je visoko četvrto mjesto. Ta se pjesma našla u samom vrhu i na nacionalnoj top-listi Hrvatskoga radija, 2. programa, te na godišnjoj domaćoj top-listi Otvorenog radija.

Nakon singlova ‘Traži Se Dečko’, istoimenu naslovu albuma, ‘Ja Znam’, trenutno lansiraju najnoviji singl, pjesmu ‘Mona Lisa’, kojoj je autor Vava Simčić (ex gitarist Laufera) i Ivona Maričić. poput 'Oči Su Ti Ocean' potpisuje Vava, ovoga puta u autorskoj suradnji sa Ivonom. ‘Mona Lisa’ je oda osjećaju zaljubljenosti zbog kojeg smo pomalo djetinjasti, zbog kojeg ne spavamo i ne jedemo, zbog kojeg sve nekako ima smisla. To je ljubavna pjesma u kojoj nitko nije nesretan, ostavljen ili prevaren…’ kaže Ivona.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit