Edukacijske radionice za djelatnike u kulturi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Jučer je u prostoru Zavičajnog muzeja održana druga edukacijska radionica pod nazivom “Osobe treće životne dobi i usluge ustanova u kulturi – medicinski, socijalni i psihološki aspekt”. Radionicu je održala dr. Sanja Milanović , a govorila je o najčešćim iznenadnim bolestima koje mogu zadesiti starije osobe te o tome kako pomoći osobama u takvoj situaciji. Rekla je kako je cilj radionice educirati radnike u kulturi koji se u svom poslu susreću s velikim brojem ljudi.

Ovo je druga u nizu od pet radionica koje su sufinancirane u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog Fonda, za čije provođenje je zadužen Zavičajni muzej Našice u partnerstvu s Hrvatskom narodnom knjižnicom i čitaonicom Našice, Gradom Našicama i Maticom umirovljenika – Gradskom udrugom umirovljenika Našice.

 

 

Foto: Lucija Brajdić

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit