Edukacija za volontere

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Humanitarna udruga Dar dobrote Našice održala je edukaciju za volontere koji rade u Socijalnoj samoposluzi. Nakon korona-pauze, doznajemo od predsjednika udruge Roberta Kresića,  udruzi je pristipulo  više novih volontera koji nisu bili upoznati s načinom rada pa je za njih, ali i već iskusne volontere, organizirana edukacija. Članovi udruge tako su upoznati s načinom rada s korisnicima, rukovanjem s hranom i ostalim potrepštinama, načinima skladištenja i higijenskim minimumom te vođenjem evidencije; vođenjem zaliha i inventurom, organizacijom radnog prostora i ostalim. Edukacija se upisuje u volonterske knjižice, a za sve one koji ovaj put nisu bili u mogućnosti biti na predavanjima, edukacija će biti ponovljena na jesen.  Nakon 6 i pol godina, udruga broji 47 volontera – naglasio je Kresić i pozvao građane koji žele svoje vrijeme pokloniti na dobrobit zajednice da se pridruže  volonterima i pomažući drugima obogate svoj život.

Razgovor s Robertom Kresićem poslušajte u emisiji Lokalac, 12. 8.2020. u 14 sati.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit