Edukacija volontera u Orahovici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Gradsko društvo Crvenog križa Našice u sklopu projekta ,,Volontiramo i mi“ financiranog od Europske unije,s partnerima Osnovnom školom Dore Pejačević Našice, udrugom „Otvoreno srce” i Društvom “Naša djeca” Našice sudjelovalo je na edukacijskom putovanju u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Osijek – Merkur u Orahovici.

Od srijede do jučer prisustvovali su predavanjima i prolazili kroz radionice magistrice pedagogije Marine Lazar – Komunikacijske vještine = uspješna i pozitivna komunikacija, profesorice Anice Bolanče – Etičke norme i rad volontera, doktorice obiteljske medicine Dragice Pavlić – Kućno liječenje viroza i njihovih komplikacija, povišene temperature i dehidracije i doktora psihijatra Božidara Popovića – Kad otvoriš vrata…A što onda?.

Svi volonteri i sudionici izuzetno su zadovoljni boravkom ondje i održanim edukacijama te naglašavaju da je potrebno i više ovakvih edukacija kako bi se volonterstvo unaprijedilo i kako bi se animirali novi volonteri.

 

 

Izvor: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit