Edukacija poljoprivrednika o obveznoj analizi tla

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva, Služba za stručnu podršku – Područna jedinica Osijek danas je organizirala edukaciju o pravilnom uzimanju uzoraka tla i analizi. Edukacija je održana u općinskoj vijećnici u Feričancima. Naime, prema Zakonu o poljoprivrednom zemljištu, fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika dužne su provoditi isipitivanje plodnosti tla na poljoprivrednom zemljištu upisanom u ARKOD sustav te voditi evidenciju o primjeni gnojiva, poboljšivača tla i pesticida. O svemu tome danas su ih educirali voditelj Službe Ivica Lovrinčević te više stručne savjetnice Branka Grahovac i Emilija Cimerman.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit