DVD Vukojevci održao izvještajno-izbornu skupštinu

Facebook
Twitter
Pinterest

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vukojevci večeras je u svojim prostorijama održalo izvještajno izbornu skupštinu. Izvještaj o radu u prošloj godini podnio je predsjednik Damir Antolović. Kako je istaknuto, društvo broji 120 članova, od kojih čak 35-oro djece i mladeži. U prošloj su godini sudjelovali na 36 natjecanja u 6 županija na kojim su osvojili 28 pehara, a u Vukojevcima su po prvi put organizirali Kup za djecu i podmladak u kojem je sudjelovalo 400 najmlađih vatrogasaca.

Na skupštini je izabrano novo vodstvo društva te je tako za novog predsjednika izabran dosadašnji zapovjednik Željko Kerovec, za dopredsjednika Mario Šustić, zapovjednika Miroslav Sudarić, dozapovjednika Darko Koprivčić, a za tajnika Marko Antolović. U Upravni odbor izabrani su i Jelena Jović, Ivona Jović, Krešimir Antolović, Siniša Maljarić, Neven Novaković i Mario Rodeš.

Izvještaj o aktivnostima i radu djece i mladeži podnijeli su predstavnici podmlatka, a prikazana je i video projekcija o njihovom radu. Osim sudjelovanja na natjecanjima, DVD Vukojevci je u prošloj godini sudjelovao na seminaru vatrogasnih sudaca i voditelja mladeži i podmlatka u Donjoj Motičini te na drugim manifestacijama prijateljskih društava i udruga, a organizirali su i humanitarnu akciju za KBC Zagreb te Vukojevačku čobanijadu. Tečaj za zvanje vatrogasnog dočasnika uspješno su završila četiri člana, a šest članova položilo je tečaj za zvanje vatrogasac I. klase. Zahvaljujući preventivnim mjerama društvo u 2023. godini nije imalo niti jednu požarnu intervenciju.

Financijski izvještaj za prošlu godinu i plan za ovu godinu podnio je tajnik Marko Antolović. Uvjerenja i zahvalnice uručili su dosadašnji predsjednik Damir Antolović i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

Na uspješnom dugogodišnjem radu, uspjesima na vatrogasnim natjecanjima, brojnom članstvu i aktiviranju podmlatka društvu su čestitali gradonačelnik Krešimir Kašuba, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i Danijel Matković, predsjednik Mjesnog odbora Vukojevci Dražen Ganzberger, županijski vijećnik Vanja Prošić te predstavnici prijateljskih društava. Na skupštini je bila nazočna i direktorica Turističke zajednice Ines Resler te drugi uvaženi gosti.

Skupštini je prethodio svečani doček donacije navalnog vozila kojeg su u austrijskoj pokrajini Tirol, uz donaciju vozila za DVD Zoljan preuzeli gradonačelnik Krešimir Kašuba, gradski delegati, zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice i Javne vatrogasne postrojbe Danijel Matković te vatrogasni delegati.

Tekst i foto: K.Matasić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit