DVD Našičko Novo Selo proslavilo 70. obljetnicu

Facebook
Twitter
Pinterest

U Našičkom Novom Selu svečano je obilježena 70. obljetnica postojanja i djelovanja DVD-a Našičko Novo Selo. Program je započeo postrojavanjem i mimohodom vatrogasaca do crkve, gdje je misu za vatrogasce služio nekadašnji đurđenovački župnik pater Rikard Patafta. Nakon mise održana je primopredaja novog vatrogasnog navalnog vozila. Ključeve vozila predsjedniku DVD-a Davoru Domiteru predao je načelnik općine Hrvoje Topalović, te istaknuo kako je ova donacija vrijedna 250.000 kuna. U novoizgrađenom Društveno vatrogasnom domu održana je i svečana sjednica DVD-a Našičko Novo Selo. Na povijest društva i najznačajnije uspjehe podsjetio je predsjednik Davor Domiter. Zaslužnim vatrogascima za uspješan dugogodišnji rad i zalaganje uručene su plakete, zahvalnice i spomenice. Izabrana su i tri nova počasna člana, a to su glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, načelnik općine Hrvoje Topalović i nekadašnji župnik Rikard Patafta. Pozdravne riječi i čestitke uputili su izaslanik glavnog vatrogasnog zapovjednika i predsjednik Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije Zdenko Čarapar, zapovjednik Zdravko Cvenić, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Đurđenovac Dražen Ostroški,  načelnik općine Hrvoje Topalović, te predstavnici brojnih prijateljskih vatrogasnih društava. Program obilježavanja završen je velikim vatrometom.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit