Dva nova dječja igrališta u Općini Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U naseljima Budimci i Kelešinka postavljena su nova dječja igrališta čija je vrijednost 125.000 kuna. Načelnik Općine Podgorač Goran Đanić istaknuo je zadovoljstvo što je Općina u svom proračunu za 2019. godinu uspjela osigurati financijska sredstva za izgradnju ovih igrališta te u ovo blagdansko vrijeme razveseliti najmlađe žitelje. Rekao je i kako će opremanje i postavljanje dječjih igrališta u Budimcima i Kelešinki značajno doprinijeti ostanku mladih obitelji s djecom u svom selu i na taj način poboljšati demografsku sliku. Općina Podgorač će se i dalje zalagati za ravnomjerno ulaganje u svim naseljima te poboljšavati komunalno i infrastrukturno uređenje svih naselja.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit