DV “Zvončić” Našice poslao pomoć DV “Petrinjčica” Petrinja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Djeca, roditelji i odgojiteljice Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice su, nakon potresa koji je zahvatio Banovinu, pokrenuli akciju prikupljanja pomoći za potresom pogođenu djecu Dječjeg vrtića “Petrinjčica”. Budući da pomoć u hrani i odjeći nije bila potrebna, doznali smo od odgojiteljice Jasne Majer, odlučili su se za prikupljanje materijala za kreativni likovni rad. Budući da vrtić već dugo i uspješno surađuje s Javnom vatrogasnom postrojbom Našice, tako je i sada dogovorena zajednička akcija. Našički vatrogasci predvođeni zapovjednikom Danijelom Matkovićem i ravnateljica vrtića Snježana Kanđera danas će u poslijepodnevnim satima predati prikupljeni likovni materijal djeci i predstavnicima Dječjeg vrtića “Petrinjčica”.

 

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit