Đurđenovčani se plasirali u polufinale Kupa regije istok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Kuglački klub Đurđenovac je u Slavonskom Brodu odigrao utakmicu četvrtine finala Kupa regije istok- Đurđenovčani su svladali drugoligašku momčad kuglačkog kluba “Brod” rezultatom 1:7 (3083:3286) i plasirali se u polufinale Kupa regije istok. Iako se na utakmicu otputovalo bez Daria Domnjaka i Igora Šarkezija nije bilo dvojbi oko krajnjeg rezultata i opravdali smo “epitet” favorita utakmice.Ulaskom u polufinale KK Đurđenovac čeka pobjednika dvoboja između kuglačkih klubova Slavonac iz Bukovlja i Željezničara iz Osijeka koji se igra idući utorak, 22. veljače u 17 sati. Termin odigravanja polufinalne utakmice bit će poznat po završetku svih utakmica četvrtine finala. Za sad su uz KK Đurđenovac polufinale ranije izborili kuglači Novih Nada iz Požege.

foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit