Đurđenovčani izborili završnicu “Parovnog prvenstva Hrvatske”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na stazama kuglane “Stadion” u Donjem Miholjcu održana je Regionalna završnica kuglačkih parova regije istok. Boje kuglačkog kluba Đurđenovac branila su dva para: Davor Rončević/Igor Šarkezi i Dario Domnjak/Igor Koričić. Osječani su opravdali svoju reprezentativnu kvalitetu i osvojili prvo mjesto, Đurđenovčani Igor Šarkezi i Davor Rončević su srebrni, dok je treće mjesto osvojio par Željezničara iz Belišća u kojemu je još jedan đurđenovački kuglač, Milan Lončar.
Dario Domnjak i Igor Koričić osvojili su na kraju sedmo mjesto te nisu ostvarili plasman na završnicu parovnog prvenstva Hrvatske. Par Rončević / Šarkezi nastupit će na završnici prvenstva Hrvatske 12. ili 13. ožujka 2022. u Splitu.

izvor: KK Đurđenovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit