Dunja i Iva na Ljetom kampu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od prošle nedjelje traje Ljetni kamp Udruge IKS i Pestalozzi zaklade za djecu u sklopu projekta “CROSS WORK – partnerstvo obrazovanja za globalno građanstvo” koji sufinancira Ured za udruge Vlade RH kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje.
Mlade volonterke Crvenog križa Našice Dunja Golub i Iva Ptiček su sudjelovale na brojnim kreativnim i edukativnim radionicama u kojima su obrađene teme: diskriminacija, ljudska prava, svjetski izazovi i ciljevi, meditacija, migracije i odgovorno spolno ponašanje. U sklopu programa posjetili su jezero u Orahovici i Adrenalinski park Duboka. Tijekom kampa mladi su se bavili i sportom, upoznavali se s produkcijom glazbe, sviranju i s radio formatom.
U suradnji s prijateljima iz Bosne i Hercegovine snimili su radio emisiju koju možete poslušati na https://www.powerup.ch/sendung/2020-07/summer-camp-croatia-2020). Sudionici kampa preko interneta surađuju s partnerima i mladima iz udruga „IMPAKT“ u Poljskoj i „Naša djeca Zenica“ iz Bosne i Hercegovine.

izvor: GDCK Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit