Druženje s mladim vatrogascima u DVD Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučerašnji dan našički vatrogasci iskoristili su za druženje s mladom ekipom “A” – seniora te upoznavanje s radom društva i radom A ekipe.  – Mladi su budućnost društva i budući vatrogasci koji će uskoro izlaziti na vatrogasne intervencije te vatrogasna natjecanja na kojima će predstavljati DVD i Grad Našice. Uskoro im slijede i liječnički pregledi te obuka za zvanje vatrogasac. – poručio je zapovjednik Tomislav Ivić.
Predsjednik društva Viktor Lončarić zahvalio je mladim članovima A ekipe, kao i njihovom voditelju Hrvoju Divjanoviću na dolasku te im poručio kako će DVD Našice uložiti napore kako bi mladi vatrogasci, koji su već dugi niz godina članovi društva, bili ravnopravni s ostalim dobrovoljnim vatrogascima. Podršku mladoj ekipi izrazili su i zamjenici predsjednika i zapovjednika Marijan Gajski i Robert Hren.

izvor: Marijan Gajski

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit