Društvenim poduzetništvom do uspjeha na nogometnom terenu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

CLIP Našice u 2022. godini nastavlja sa svojim redovnim djelatnostima, poslovnim savjetovanjima, administrativnom podrškom našičkim udrugama i volonterskim managementom. U tijeku je i provedba EU projekta „Društvenim poduzetništvom do uspjeha na nogometnom terenu“ koji CLIP Našice provodi s NK Motičina. U sklopu projekta u 2021. godini CLIP Našice je održavao i on-line edukaciju „Mala škola poduzetništva“, a svih 25 lekcija je dostupno na stranici www.clip-nasice.hr.

-„U RH se sve više govori o društvenom poduzetništvu, no ne postoji literatura koja bi pomogla udrugama da se odluče i preorijentiraju na društveno poduzetništvo. Upravo zbog toga smo se odlučili na održavanje ove edukacije, kao oblik pomoći i logističke podrške svim udrugama koje razmišljaju o društvenom poduzetništvom. Edukacija je dodana vrijednost ovog projekta i u planu imamo i njezino ukoričenje i nakladu“- rekla je Emilija Malovčak, predsjednica CLIP-a Našice i autorica edukacije.

Ove godine nas očekuje i novi nogometni kamp te sajam društvenog poduzetništva. Kako je projektom osmišljena i edukacija i osposobljavanje članova NK Motičina za provedbu EU projekata, tako u ovoj godini mjesto voditelja projekta preuzima član NK Motičina Dino Slivečko koji će uz supervizoricu projekta voditi projekt i dobiti potrebna znanja za provedbu budućih projekata NK Motičina.

-„NK Motičina kao oblik društvenog poduzetništva proizvodi i prodaje drva za ogrjev. Pozivamo sve zainteresirane da drva kupe kod njih i tako podrže rad kluba i aktivnosti koje provode kako bi unaprijedili i uljepšali život u svojoj općini“ – istaknula je Emilija Malovčak.

izvor: CLIP Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit